SAP en Lenovo bieden cloud-diensten in China

Cloud computing bedrijf samenwerken

Bedrijfssoftwareleverancier SAP en de Chinese pc-leverancier Lenovo gaan een uitgebreide samenwerking aan. Hierbij gaan de bedrijven cloud-diensten aanbieden in China. Verder richten zij zich op de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor het SAP Hana platform dat op Lenovo apparatuur draait. Uiteindelijk is het de bedoeling dat deze oplossingen wereldwijd worden afgezet.

SAP en Lenovo werkten al samen, SAP gebruikt namelijk systemen van Lenovo om de SAP Hana cloud-dienst te draaien. SAP is erp-leverancier voor Lenovo dat verschillende oplossingen, waaronder SAP Business Suite Software, SAP Business Planning en SAP Hana, inzet.

De nieuwe overeenkomst, die de bedrijven bekend maakten, heeft een meer commerciële insteek. Zo gaan zij SAP-oplossingen met diensten van Lenovo’s datacenters combineren en gaan ze zich samen richten op de klantenwerving in China, Duitsland en de Verenigde Staten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-27T11:57:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.