Politie-baas beantwoordt ICT-vragen op HostingCon

Computable-lezers krijgen gratis toegang

Korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie gaat na afloop van zijn keynote tijdens HostingCon op 12 oktober 2016 vragen beantwoorden van onder meer Computable-lezers. Alle serieuze vragen zullen ter plekke worden opgepikt. Vragen kunnen via Twitter worden ingediend. De vraag moet geadresseerd worden aan @hostingcon en ook moet de hashtag #akerboom worden gebruikt.

Op 11 en 12 oktober vindt de derde editie van HostingCon Europe plaats in de Passenger Terminal in Amsterdam. De vakbeurs is bedoeld voor organisaties en personen die zich met de cloud, domeinen en hosting bezighouden. Het tweedaagse evenement wordt door meer dan duizend personen bezocht en op het programma staan twintig expertsessies en meer dan vijftig standhouders. Op beide dagen staat er ook een keynote op het programma. Op dag één is dat een keynote van ethical hacker Jamie Woodruff en op dag twee dus korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie.

Goed ondernemingsklimaat

Akerboom zal tijdens zijn keynote op HostingCon Europe ingaan op verschillende ict-gerelateerde zaken. Zo gaat hij in op cybercrime en de status van Nederland als main dataport. Als Nederland een veilige plek wil blijven, moeten overheid en hostingbedrijven de handen ineen slaan om voorwaarden te stellen zodat een goed ondernemingsklimaat wordt gestimuleerd.

Na zijn presentatie over samenwerking tussen de politie en ict-bedrijven gaat Akerboom vragen beantwoorden van het publiek. Computable is gevraagd om zijn lezers te benaderen om op voorhand vragen te gaan indienen. Dit kan via Twitter met het gebruik van @hostingcom en #akerboom verwerkt in de tweet. Zoveel mogelijk serieuze vragen zullen ter plekke op 12 oktober worden behandeld. Heb je dus een inhoudelijke vraag voor Erik Akerboom, stel deze dan via Twitter.

Gratis kaarten

Doordat er via Computable ict-gerelateerde vragen voor Erik Akerboom worden verzameld, mag Computable vrijkaarten weggeven onder zijn lezers. Deze gratis kaarten kunnen via deze link worden besteld:

https://www.eiseverywhere.com/ereg/index.php?eventid=165610&categoryid=1553430&discountcode=EUROPE2&elqTrackId=cd1eb68b9fe54b61b2f34d3ebd91c442

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Had ik dus een vraag gesteld over interferentie tussen IoT en C2000/TETRA-net based communication, krijg ik dit als antwoord :-(

Geachte Dino,

Dank voor uw ICT vraag.
Wij hebben uw vraag nauwkeurig onderzocht. Op dit moment zien wij te weinig aanknopingspunten om uw zaak in behandeling te nemen. Andere cases hebben hogere urgentie en twitter snappen we eigenlijk niet. Wellicht kunt u uw vraag stellen bij uw buurtpreventie of andere lokale initiatieven. Wij hopen u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-05T16:02:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.