Sourcing zet interne it-afdeling op scherp

Computable-seminar Sourcing in de zorg druk bezocht

Steeds meer zorginstellingen vragen zich af of zij hun it nog zelf kunnen beheren of dat het outtasken van bepaalde onderdelen een betere oplossing biedt. Maar hoe start je een sourcingproject? Wat doe je zelf en en wat besteed je uit? Op het Computable seminar Sourcing in de zorg probeerden zes partijen antwoord op deze vraag te geven.

Voor wie alles over in- en outsourcing in de zorg wil weten, of aan het onderzoeken is welke sourcingstrategie het beste ingezet kan worden bij zijn of haar zorginstelling, was gisteren bij het Computable seminar Sourcing in de zorg aan het goede adres. Veel belangstellenden zochten een plaatsje in het Auditorium van het Utrechtse Media Plaza om zich onder te dompelen in de sourcingwereld.

Dagvoorzitter en in het dagelijks leven Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman leidde de dag in goede banen. Computable-redacteur Pim van der Beek fungeerde als side-kick. Verschillende sprekers van uiteenlopende organisaties als Platform Outsourcing, het Zaans Medisch Centrum, Oogziekenhuis Rotterdam, Pink Elephant, Rechtspraak.nl/Spirt-IT en de Jeugdbescherming lieten hun licht schijnen op sourcing.

Met succes, want alle bezoekers bleven tot het einde geboeid luisteren en ook de netwerkborrel leidde tot veel, hopelijk vruchtbare, nieuwe contacten. Een uitgebreid verslag vindt u hier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-30T11:55:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.