Deen kiest Comparex voor Office 365 en cloudadvies

Jan Koen

Jan Koen ict-directeur Deen Supermarkten (archief 2015)

Ict-dienstverlener Comparex adviseert Deen Supermarkten over licentiebeheer en ict via de cloud. Die ict-vernieuwingen moeten de bedrijfsvoering van de supermarktketen verbeteren. Comparex levert standaardsoftware (onder andere Microsoft Office 365), licenties en geeft functioneel advies over cloud computing.

In een persbericht meldt Comparex dat de initiële opdracht van Deen was om hun zakelijke overeenkomsten met Microsoft te verlengen. De dienstverlener zegt een aanzienlijke besparing te hebben gerealiseerd voor functionaliteiten die de supermarkt in de toekomst zal gaan gebruiken.

Volgens Gertjan Metselaar, financieel directeur van Deen Supermarkten, dragen de nieuwe licenties ook bij aan betere bedrijfsvoering. 'Met Microsoft Office 365 hebben wij de mogelijkheid om al onze businessactiviteiten real-time te monitoren en te analyseren. Zo kunnen wij onze bedrijfsvoering continu bijsturen en optimaliseren. En dat is slechts het begin, want ik ben ervan overtuigd dat wij met de cloud en ondersteuning van Comparex een enorme innovatieslag gaan maken.'

De supermarktketen maakt de laatste jaren een flinke ict-transformatie door. In 2015 sprak Computable met ict-directeur Jan Koen over die ict-transitie van het van oorsprong West-Friese familiebedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-10T09:33:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.