Managed hosting door True

Main en Rabobank investeren in Fairbanks

 

Euro

De directie van Fairbanks, bestaande uit Ruud Harmsen en Ben van der Vegt, heeft een management buy-out (mbo) gerealiseerd. De mbo is gefinancierd door Rabobank en Main Mezzanine Capital. Fairbanks gebruikt het groeikapitaal voor internationale groeien en om gerichte overnames te doen.

Fairbanks levert cloudoplossingen aan zo’n tweehonderd grootzakelijke klanten, zoals Cendris, Universite de Luxembourg, SMT. Via het original equipment manufacturer (oem)-partnerschap met Veritas kon het al de eerste internationale klanten optekenen.

De directie zocht een financiële partner om de verdere internationale ambities te ondersteunen. Het koos voor een mezzanine-lening (achtergestelde lening) van Main Mezzanine Capital, waarbij Rabobank de bancaire financiering heeft verstrekt.

Main Mezzanine Capital is onderdeel van Main Capital Partners, een investerings- en financieringsbedrijf in de Benelux- en Dach-regio. De funding van Main Mezzanine Capital wordt verzorgd door eigen aandeelhouders, alsmede vermogende particulieren, family offices en (voormalige) ondernemers, die hun vermogen op rendabele wijze aan het werk zetten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6173425). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Rabobank
Vacatures Cloud Computing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×