HPE helpt The Sourcing Company met hybride cloud

Microsoft Azure Stack-oplossing draait in datacenter Interxion

Michael van den Assem (managing director Interxion Nederland) en Ronald Verwij, (ceo The Sourcing Company)

HPE levert een nieuwe hybride cloudoplossing aan ict-dienstverlener The Sourcing Company. HPE is verantwoordelijk voor het infrastructuurplatform voor de clouddienst, die is gebaseerd op Microsoft Azure Stack. Datacenteraanbieder Interxion tekent voor de hosting van de hybride cloudoplossing.

‘Europese bedrijven brengen hun it onder bij externe datacenters en hybride cloudomgevingen ten behoeve van de flexibiliteit, kosten en security’, vertelt Michael van den Assem, managing director van Interxion Nederland. ‘Tegelijkertijd willen ze gebruikmaken van de voordelen op het gebied van security en compliance die de eigen datacenteromgeving biedt. Deze samenwerking brengt HPE’s infrastructuurplatform en de ervaring van The Sourcing Company in het managen van bedrijfskritische en privacygevoelige applicaties samen in Interxion’s datacenters.’

‘Voor The Sourcing Company is Interxion een logische datacenterpartner’, vertelt ceo Ronald Verweij. Door data bij het Nederlandse Interxion in Amsterdam op te slaan, weten onze klanten dat ze enkel met de Nederlandse wet- en regelgeving te maken hebben wanneer het gaat om dataprivacy en -beveiliging. Daarnaast heeft Interxion met ExpressRoute een directe, private verbinding naar de publieke Microsoft cloud. We zijn zodoende verzekerd van de best mogelijke connectiviteit in een Nederlands high-end datacenter.’

Nieuwe fase

‘De unieke samenwerking van The Sourcing Company en HPE in het aanbieden van Microsoft Azure Stack bij Interxion Amsterdam markeert een nieuwe fase in hybride cloudmogelijkheden. Wij willen samen met onze partners bedrijven helpen bij de transformatie naar een hybride cloud infrastructuur’ aldus Marco Lesmeister, salesdirecteur voor het kanaal en het mkb bij HPE.

The Sourcing Company maakt onderdeel uit van de top dertig partners van Microsoft in Nederland. Het bedrijf is Microsoft Gold Partner en Microsoft Cloud Solution Provider. Klanten zijn onder andere Zorg in Nederland, Zayaz, AlleeWonen en Taxand.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-13T09:38:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.