CMIS beheert hypotheken met Davinci

vastgoed

CMIS Group, een dienstverlener voor kredietbeheer, investeringen en hypotheken, neemt software van Davinci in gebruik om zijn kredieten en hypotheken te beheren. Het gaat om de zogeheten Close Servicing-oplossing voor de backofficeadministratie.

‘Het beheer van hypotheken wordt gekenmerkt door hoge volumes die met nauwkeurigheid en korte reactietijden behandeld moeten worden’, zegt Madelein Smit, coo van CMIS Nederland. ‘Het beheer moet in een stabiele en veilige omgeving gebeuren. Om dit te realiseren gaan we onze huidige backend-applicatie vervangen voor de SaaS-oplossing van Davinci.’

De zogeheten Close Servicing-oplossing automatiseert de beheerprocessen van hypotheken van CMIS Group zoveel mogelijk. Dat moet de verwerkingstijden verkorten. Bovendien staan alle hypotheken straks in de cloud, iets wat volgens het bedrijf nog niet veel in Nederland voorkomt.

Davinci is geen onbekende voor CMIS. Zo heeft de ict-leverancier al de midoffice vernieuwd, een proces dat naar eigen zeggen goed verlopen is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-02T09:55:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.