Computable 100

Google en Microsoft winnen imago-awards

Uitreiking Computable 100 imago-awards 2014

V.l.n.r. Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman, Isabel Moll, director business group Cloud & Enterprise bij Microsoft, en Google-pr-vertegenwoordiger Paul Maris.

Google en Microsoft hebben allebei twee imago-awards in de wacht gesleept bij Computable. Microsoft werd uitgeroepen tot beste zakenpartner en meest gewaardeerde kennispartner, Google is in 2014 het meest innovatieve ict-bedrijf en aantrekkelijkste ict-werkgever. De vier awards werden uitgereikt tijdens de exposantenborrel op de ict-vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event.

De imago-awards zijn onderdeel van jaarlijks onderzoek dat Computable laat verrichten voor zijn Computable 100. In deze jaargids staan de honderd krachtigste ict-bedrijven van Nederland. Deze lijst komt tot stand naar aanleiding van financieel onderzoek door Mazars Berenschot Corporate Finance en imago-onderzoek door Totta Research. De overall imago-award en de winnaar van de totaallijst van de Computable 100 worden op 6 november 2014 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2014. Vanaf 7 november is de Computable 100 verkrijgbaar met alle rangen en standen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-29T18:07:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.