Palo Alto Networks legt 156 mln neer voor Bridgecrew

Dit artikel delen:
Partners handen boks

Palo Alto Networks heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Bridgecrew over te nemen, een Amerikaans cloud-security-startup. De it-beveiliger legt 156 miljoen dollar op tafel voor het twee jaar oude bedrijf.

Bridgecrew richt zich op ‘infrastructure as code’ (iac) waarbij de infrastructuurconfiguratie tijdens de ontwikkeling wordt gecodeerd. Het iac-beveiligingsplatform van het bedrijf biedt ontwikkelaars en devops-teams een manier om beveiliging te implementeren gedurende de gehele ontwikkelingscyclus.   

Checkov, de iac-scanner van het bedrijf die als open source wordt aangeboden, had meer dan een miljoen downloads in 2020 - het eerste volledige jaar dat de tool beschikbaar was. Ook Bridgecrew's beveiligingsplatform werd snel opgepikt door organisaties en verschillende industrieën die naar de cloud overstappen. Palo Alto Networks zegt ook te blijven investeren in de opensource-initiatieven van Bridgecrew.

Bridgecrew medeoprichters, Idan Tendler, Barak Schoster en Guy Eisenkot, en hun teams zullen toetreden tot Palo Alto Networks.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Vacatures Computable Next

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-18T16:03:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.