Decos sluit eerste contract in de VS

Dit artikel delen:

De Noordwijkse softwareleverancier Decos Software Engineering, gespecialiseerd in document- en informatiebeheer, heeft een contract gesloten met de Amerikaanse kliniek Uniontown Medical Rehabilitation. Het is de eerste Amerikaanse klant voor Decos.

Softwareleverancier Decos heeft zijn eerste Amerikaanse klant binnengehaald. Het gaat om de kliniek Uniontown Medical Rehabilitation in Uniontown, Pennsylvania. De medische instelling heeft Decos Document eind 2007 in gebruik genomen. Decos is reeds actief in Nederland, Duitsland, België, Aruba, Curaçao en Suriname.

Uniontown Medical Rehabilitation creëert met Decos Document web edition een mobiel en papierloos kantoor. Decos zal volledige support bieden via remote netwerktechnologie. Dit betekent dat Decos de installatie en het onderhoud vanuit Nederland verzorgt. Uniontown Rehabilitation is gespecialiseerd in medisch advies rond juridische zaken, met een grote documentenstroom als gevolg. Hierdoor werd het noodzakelijk om een document beter te beheren en archiveren.

Decos heeft diverse ziekenhuizen in zijn klantenbestand. Het bedrijf werd eind 1987 opgericht. In 1999 bracht het bedrijf al het volledig web-based document managementsysteem Decos Document uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-05T12:04:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.