Platform Synergy zorgt voor groei Exact

Dit artikel delen:

De omzet van Exact Software is het afgelopen jaar gestegen met 6,3 procent. Deze stijging komt vooral door het platform Synergy. De omzet van Synergy maakt voor een achtste deel uit van de totale omzet van Exact.

Exact Software behaalde het afgelopen jaar een omzet van 257,4 miljoen euro. Dat is een stijging van 6,3 procent vergeleken met de omzet van het jaar ervoor. Deze resultaten maakt het bedrijf vandaag bekend. Als het effect van de wisselkoersen wordt meegerekend, behaalde Exact een omzet van 252,1 miljoen euro.

De brutowinst (EBITDA) van Exact Software bedroeg 57 miljoen euro. Netto bleef er 39,1 miljoen euro aan winst over. Het bedrijf verwacht dat het bedrijf in 2008 een brutowinstmarge zal realiseren van 24 procent. Exact verwacht dat er 7 tot 9 procent meer licenties verkocht zullen worden.

Vooral de omzet gerelateerd aan het platform Exact Synergy groeide sterk, namelijk met 18,5 procent naar 31,5 miljoen euro. De omzet uit Synergy maakt voor 12,5 procent deel uit van de totale omzet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-07T10:25:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.