Brabantse Microsoft-specialisten samen verder

Dit artikel delen:

GAC Business Solutions en SBA, twee Brabantse specialisten in het aanbod van Microsoft Business Solutions, trekken voortaan gezamenlijk op.

GAC, met name sterk in Navision en crm, en SBA, dat zich toelegt op Axapta-solutions, denken samen een grotere doelgroep te kunnen bereiken. De twee bedrijven bestempelen zichzelf in een verklaring als 'de krachtigste dienstverlener in Microsoft Business Solutions'.

 

"Reden van de intensieve samenwerking is marktgericht: het portfolio van beide bedrijven samen biedt channel-brede oplossingen en maakt de alliantie voor een grotere doelgroep interessant. Voor zowel GAC als SBA geldt dan ook dat de schaalvergroting die door de samenwerking ontstaat, een positief effect heeft op de concurrentiepositie in de MBS-markt. Het is in de huidige markt een kwestie van eten of gegeten worden. Met deze alliantie maken we heel duidelijk aan welke kant van de streep we staan", aldus Erik van Driel en Peter Zacht, respectievelijk managing director van GAC en SBA.

 

Met vestigingen in Oostelbeers, Venlo, Almelo, Assen en Gouda is GAC Business Solutions naar eigen zeggen de grootste Microsoft Certified Business Solutions Partner in de Benelux.  SBA ontwikkelde van 1979 tot 1999 zelfstandig software voor groothandelsbedrijven. Vanaf 1 januari 2000 is het Waalwijkse bedrijf systeem-integrator voor Axapta-oplossingen met een focus op groothandelsbedrijven in het algemeen en op automotive, verf, bouw & sanitair en commodity trade in het bijzonder.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-04-19T10:55:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.