Springer Media koppelt SAP aan 2bMore

Dit artikel delen:

Om abonnementen uit SAP real time te kunnen koppelen aan zijn websites heeft uitgever Springer Media gekozen voor de softwareoplossing Ternair Interact van crm-leverancier 2bMore. Hiermee stroomlijnt Springer Media de online ontsluiting van klantinformatie via één platform naar zijn verschillende websites. De uitgever is hierdoor in staat om snel en effectief afgeschermde content op zijn websites te ontsluiten.

Het online aanbieden en verkopen van (betaalde) producten via portals en websites is voor veel uitgevers een speerpunt. Om te kunnen bepalen wie, op welk moment, toegang moet krijgen tot specifieke content, dienen klant- en abonnementengegevens real time beschikbaar te zijn.

Met de software oplossing Ternair Interact kunnen in korte tijd gegevens uit backoffice-klantsystemen worden ontsloten in MijnWebsite-omgevingen. Via api-webservices vindt authenticatie, autorisatie en profilering van gebruikers plaats. In het systeem kunnen beslisregels per website worden ingesteld en rapportages worden geraadpleegd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-31T10:02:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.