CloudVPS levert Groupon cloud-CRM

Dit artikel delen:
Cloud computing

Groupon kiest voor het flexibele cloudplatform van CloudVPS voor hun crm-cluster. Het crm-systeem laadt na de migratie naar CloudVPS tot vier keer zo snel in vergelijking met de vorige opstelling, wat heeft geresulteerd in een verhoging van de kwaliteit van dienstverlening voor klanten van Groupon.

‘Sinds het crm-cluster van Groupon naar CloudVPS is verhuisd, is het systeem beduidend sneller en flexibeler geworden’, zegt Joris Vanderlinden, projectmanager bij Groupon Benelux. Dit heeft direct geresulteerd in een verbeterde service voor onze klanten. Bovendien denkt CloudVPS erg goed mee met onze engineers en de betrokken externe partijen.’

Partners en klanten managen hun aangeboden deals en aangeschafte Groupon-deals via een crm-systeem. Het platform wat tot dan toe werd gebruikt, bood minder flexibiliteit en capaciteit.

Extra redundantie en message queuing

‘De migratie naar ons cloudplatform heeft ertoe geleid dat de laadsnelheid van de pagina’s met drie tot vier keer is toegenomen’, zegt CloudVPS-ceo Lennard Zwart. ‘Momenten van onbereikbaarheid tijdens piekmomenten zijn geheel verdwenen. Vanaf de nieuwe, stabiele omgeving kan aan verdere verbeteringen gebouwd worden. Zo zal er extra redundantie in het systeem worden ingebouwd en zal er message queuing in het cluster worden opgenomen. Dit zorgt ervoor dat deze servers of diensten moeilijker overbelast kunnen worden en daardoor stabieler zijn.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik heb een grondige hekel aan Groupon, maar dit is een mooie opsteker! Gefeliciteerd!

De vraag is of Groupon met deze investering dezelfde performance in haar eigen DC had kunnen realiseren of niet!
Dit berichtgeving "kan" ook iets zeggen over de verouderde infrastructuur en ict omgeving van Groupon.

P.s. ik zou de titel van dit artikel veranderen in:

CloudVPS levert de hosting voor Groupon CRM!

Of moeten we in elk bericht het woordje "cloud" gebruiken om de inhoud op te blazen?

Wel mooi om te zien dat als je zo veel investeert in een cloudoplossing, je een bedrijf krijgt waarvan de ceo niet weet waar hij het over heeft.

De laadtijden van de pagina's zijn met drie tot vier keer "TOE"-genomen?

Moet dat niet afgenomen zijn, meneer Zwart?

@vince, wel mooi om te zien dat als u zoveel investeert in een reactie, u een stuk tekst krijgt neergezet waarvan de ... op een drumstel slaat.

Er staat duidelijk "laadSNELHEID" ipv "laadTIJD".

Moet u niet eens aan de leesbril, meneer Vince?

@Reza Leuke site van CloudVPS en erg leerzaam, ik denk toch meer cloud dan je kan denken. Maar ik denk nu ook niet, de cloud is de oplossing waarmee we geen technische mensen meer nodig hebben en alles vanzelf gaat. Zoveel verandert er ook weer niet.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-15T08:14:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.