BT virtualiseert contactcenters Emirates

Dit artikel delen:

De topmannen Gavin Patterson (BT) - links - en Gary Chapman (Emirates Group Services) - rechts - bij de nieuwe contractondertekening.

Luchtvaartmaatschappij Emirates en BT hebben een nieuwe zesjarige overeenkomst gesloten. BT zal de maatschappij voorzien van wereldwijde contactcenterdiensten om de beoogde groei van Emirates blijvend te ondersteunen. De overeenkomst bouwt voort op de samenwerking die werd gestart in 2009, toen BT de luchtvaartmaatschappij hielp met het samenvoegen van al zijn wereldwijde contactcenters tot één enkel, gevirtualiseerd platform. Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten.

Het contactcenter van Emirates biedt klanten ondersteuning in 48 landen en verwerkt gemiddeld 35.000 telefoongesprekken en zesduizend e-mails per dag. Als onderdeel van deze nieuwe overeenkomst zal BT de bestaande infrastructuur upgraden, gebruikmakend van de nieuwste contactcentertechnologie, zodat agents van Emirates wereldwijd, via verschillende kanalen, met klanten kunnen communiceren.

Emirates gebruikt wereldwijd zeven contact centers: in Dubai, Mumbai, Manchester, Guangzhou, Melbourne, New York en Budapest. Er werken zo'n 2200 medewerkers; de contact centers kunnen 19 talen aan. Vragen die binnengekomen, worden via de cloud afgeleverd bij de medewerkers die de aangegeven voorkeurstaal spreken.

Naast nieuwe contactcentertechnologie voorziet BT de luchtvaartmaatschappij van aanvullende diensten op het gebied van datacenters, netwerken en project- en servicemanagement.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures CRM

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-20T11:44:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.