Aspect Software neemt Linquasys over

Dit artikel delen:
Handen schudden

Aspect Software, een Amerikaanse leverancier van software voor contactcenters en helpdesks, heeft de Linguasys gekocht, een leverancier van interactive text response (itr) en 'natural language user interfaces'. Door de software van het eveneens Amerikaanse bedrijf te combineren met het Aspect CXP-product worden geautomatiseerde selfservice-dialogen mogelijk, aldus Aspect Software.

Door de overname van Linguasys breidt Aspect Software bovendien zijn cloudaanbod uit. Tevens versterkt het bedrijf met de taal- en spraaktechnologie van Linguasys, gecombineerd met kunstmatige intelligentie en intelligentieassistentie, zijn omnikanaaloplossingen voor klantcontactcenters. De software van Linguasys is in achttien talen beschikbaar.

Linguasys is in maart 2010 opgericht door drie mensen die hun sporen hebben verdiend in de markt van taal- en spraaktechnologie. Het bedrijf bedacht oplossingen die taal- en spraaktechnologie toepasbaar maakt voor het omgaan met berichtendiensten als sms, microblogs en sociale media voor klantenservice- en ondersteuningsgesprekken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-13T11:29:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.