QNH koopt Dynamics CRM-tak Perfectview

Dit artikel delen:

Perfectview uit Den Bosch hevelt zijn Microsoft Dynamics CRM-activiteiten over naar it-dienstverlener QNH Consulting. Met deze aankoop zegt QNH de Microsoft Business Connectivity-suite te completeren; het bedrijf wil nu met dit portfolio de grootzakelijke markt bedienen. Perfectview concentreert zich bovendien op de doorontwikkeling en positionering van de online-customer relationship management (crm)-systeem.

De twee bedrijven werkten al zes jaar samen in het bedienen van klanten met Microsoft-oplossingen. QNH brengt de gehele Microsoft-portfolio onder in de bv QPC (QNH Perfectview Collaboration). De medewerkers van de Microsoft-unit van Perfectview, die overgaan naar QNH, blijven vanuit de huidige vestiging in ‘s-Hertogenbosch werken.

Volgens Wilfred Jacobs, algemeen directeur Perfectview, vraagt de markt om een totale, geïntegreerde Microsoft-oplossing met meer dan alleen Dynamics CRM. 'Voor de toekomst van onze klanten en collega's hebben wij daarom deze unit geïntegreerd in QNH. Hierdoor komt onze Microsoft-activiteit beter tot zijn recht.' 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-08T09:47:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.