Comax breidt aanbod uit met overgenomen Dashboard

Dit artikel delen:

Comax, bekend van software voor documentarchivering en -herkenning en boekhoudautomatisatie, breidt zijn aanbod uit met de online-crm-toepassing Dashboard. Het Brasschaatse bedrijf verwierf in maart dit jaar de rechten en broncode van Dashboard.

Dashboard is een online-toepassing voor klanten- en voorraadbeheer en facturatie- en agendasoftware. De focus ligt, in vergelijking met concurrenten, op het financiële luik en dat is een bewuste keuze, zegt medezaakvoerder Géry Lambrechts van Comax. ‘Onze belangrijkste doelstelling is dat de ondernemer snel een overzicht heeft van hoe zijn bedrijf ervoor staat.’ 

Daarnaast staat ook de samenwerking tussen ondernemer en accountant centraal. Zo beschikken accountants in Dashboard Share bijvoorbeeld over over een digitaal klantenportaal waarin de aan- en verkoopfacturen van bedrijven constant kunnen doorstromen naar gekoppelde boekhoudpakketten. De documenten worden ook automatisch omgezet in een universal business language (ubl; standaard voor elektronische bedrijfsvoering) zodat de accountant ze makkelijk kan boeken. Daarna worden de verwerkte cijfers direct teruggekoppeld naar de ondernemer.

Om het beheer en de uitbouw van Dashboard in goede banen te leiden, bundelde Comax de krachten met Yoshi Peters, die vanaf dag één betrokken is bij de ontwikkeling van Dashboard. Hij is medebestuurder van het zusterbedrijf Dashboard en zal de leiding hebben over verdere nieuwe ontwikkelingen binnen de crm-toepassing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-09T11:56:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.