Managed hosting door True

Oracle opent drie datacentra in Duitsland

 

Duitsland

Met het openen van drie datacentra in het Duitse Frankfurt breidt Oracle haar clouddienstverlening in Europa uit. Vanuit deze zogenaamde availability domains (ad’s) gaat Oracle zijn Infrastructure as a Service (IaaS)- en Platform as a Service (PaaS)-diensten voor de Oracle Cloud aanbieden. Dat is een aanvulling op de huidige Software as a Service (SaaS)-dienstverlening in Europa.

De drie nieuwe datacentra moeten Europese organisaties in staat stellen bedrijfskritische workloads te ontwikkelen en te verplaatsen naar de cloud. Doordat deze centra in Europa zijn gevestigd, en moeten voldoen aan lokale wet- en regelgeving, hoeven gebruikers volgens Oracle geen concessies te doen op het gebied van security, compliance en governance. Bovendien moet het prijsvoordelen bieden in vergelijking met on-premise infrastructuren.

Orcale vertelt dat de expansie in Duitsland voorkomt uit een eerder aangekondigde uitbreiding in het Verenigd Koninkrijk. Wat dit plan precies inhoudt, vertelt Oracle niet. Wel laat het weten dat een en ander naar verwachting in de tweede helft van 2017 live is. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6015171). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Las net hiervoor dit artikel over Oracle:
http://cio.nl/big-data/98649-jouw-data-is-eigendom-van-oracle---en-je-wist-het-niet

Hmmm....

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×