Decos start divisie in Caribisch gebied

Documendienstverlener Decos uit Noordwijk start een nieuwe divisie onder de naam Decos Caribbean. De leverancier van software voor documentbeheer was al via partner SQL Integrator actief op Curaçao, Aruba en Sint Maarten, maar versterkt zijn aanwezigheid. 'SQL Integrator gaat onder de naam Decos Caribbean een netwerk van lokale partners aansturen waarmee ook de rest van het Caribische gebied bediend wordt', licht het bedrijf toe.

Decos Caribbean is gevestigd op Curaçao en er werken straks vijf consultants. Zij werken samen met een lokaal netwerk van partners. Naast het leveren van documentmanagement-oplossingen verzorgt Decos Caribbean ook opleidingen en de  klantenservice vanaf Curaçao.

Decos stelt dat het Caribisch gebied een belangrijk markt is voor het bedrijf, maar wil niet zeggen wat het aandeel van de omzet uit de eilanden is in de totaalomzet van het bedrijf.

Pensionfonds Aruba

De leverancier van document- en recordmanagement is sinds 1998 actief in het gebied na een opdracht voor het  Algemeen Pensioenfonds van Aruba. Het bedrijf zegt inmiddels zo'n dertig klanten te bedienen in de regio.

Het in 1987 opgerichte Decos heeft ongeveer negentig medewerkers. De software van het bedrijf wordt in India ontwikkeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-09T08:23:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.