Tripolis Solutions opent vestiging in China

Dit artikel delen:

De Nederlandse dienstverlener op het gebied van e-mail, mobile en social marketing Tripolis Solutions breidt zijn activiteiten uit naar China. Het bedrijf heeft een vestiging geopend in Shanghai. Dit is de zevende buitenlandse vestiging voor het Nederlandse bedrijf.

Volgens ceo van Tripolis Solutions Joost Nienhuis gaat zijn bedrijf in Shanghai samenwerken met een lokale Chinese partner die de vestiging van Tripolis Shanghai gaat leiden. ‘Zo hebben we lokale focus, kennis en kunde om onze oplossingen voor e-mail, mobile en social marketing aan te kunnen bieden.'

Tripolis Solutions gaat, na de Nederlandse samenwerking met Yourzine, samenwerken met Yourzine China. Dit bedrijf gaat als value added reseller van de Tripolis-software zijn klanten in China bedienen en gaat de markt verder ontwikkelen.

China is de zevende buitenlandse vestiging van Tripolis Solutions. In 2011 werden er kantoren geopend in Argentinië en Turkije. Verder heeft het Nederlandse bedrijf vestigingen in België, Denemarken, Letland en Polen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-12T09:39:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.