VDD IQware betreedt de Duitse markt

Düsseldorf

VDD IQware, Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van het ecm-systeem Hyarchis.Net, breidt uit naar Duitsland. De ingezette partnerstrategie in Nederland gericht op de financiële dienstverlening, onderwijs en de zorg wordt ook uitgerold in Duitsland.

VDD IQware houdt zich bezig met documentstromen en werkprocessen die zich afspelen binnen banken, hypotheekverstrekkers en andere financiële dienstverleners. Hyarchis.Net wordt hier veelal ingezet om efficiënter om te gaan met documentstromen en kennisintensieve werkprocessen. De oplossingen van VDD IQware worden op de Duitse markt naast de focus op de financiële dienstverlening gericht op partners in andere branches, zoals zorg, overheid, onderwijs en retail.

Richard Schepers bekleedt de functie van international partner manager bij VDD IQware in Duitsland. Schepers heeft kennis van bedrijfsprocessen binnen verschillende soorten ondernemingen en heeft een uitgebreid netwerk in Duitstalige landen. ‘Duitsland is de op twee na sterkste economie ter wereld, die we vanuit onze vestiging in Düsseldorf verder willen bedienen met onze softwareoplossingen', aldus Schepers. Naast Richard Schepers bestaat het Duitse team ook uit de twee ecm-experts Norbert Tebroke en Peter Becker.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-16T16:52:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.