Doxis regelt archief en documentbeheer RWS

Rijkswaterstaat heeft Doxis Informatiemanagers aangesteld voor archiefwerkzaamheden en het documentbeheer. De raamovereenkomst beslaat een periode van twee jaar. De mogelijkheid bestaat om de overeenkomst daarna twee maal te verlengen met één jaar. Naar verwachting trekt Rijkswaterstaat gemiddeld een paar ton per jaar voor de werkzaamheden uit.

De raamovereenkomst is ingegaan per 1 augustus 2012. Dit betekent dat vanaf die datum alle aanvragen vanuit heel Rijkswaterstaat, dus ook alle RWS-projectorganisaties, op het gebied van archiefwerkzaamheden en documentbeheer uitsluitend bij Doxis worden uitgezet.

KB&P en Ajilon TTP

Titia Beuker, manager Sales en Delivery bij Doxis Informatiemanagers, is apetrots op het contract bij Rijkswaterstaat. 'Voor dit contract waren we ook al partner van RWS, maar toen waren we één van de drie, samen met KB&P en Ajilon TTP. Rijkswaterstaat schreef een nieuwe aanbesteding uit die wij uiteindelijk wonnen. Wij hebben in deze aanbesteding geconcurreerd met zes andere partijen binnen ons vakgebied en als je dan wint, dan ben je eigenlijk wel trots.'

Rijkswaterstaat is bezig zichzelf te transformeren naar een interne informatiedienstverlener. Hierin moet de afdeling Informatiemanagement een proactieve houding gaan aannemen naar de mensen in het veld. Zij moeten altijd kunnen beschikken over de juiste en meest actuele informatie en de interne huishouding wordt daar nu helemaal op afgesteld.

Verandermanagement

'Dit betekent dat wij ondersteuning bieden bij het archief en hiervoor mensen leveren, maar ook helpen wij Rijkswaterstaat om deze veranderslag te maken', aldus Beuker. 'Dit verandermanagement doen wij vanuit onze expertise. Bij de RWS-dienst werken honderden mensen die allemaal op een nieuwe manier moeten gaan werken. Ook praten wij met interne klanten wat zij van de nieuwe ondersteuning verwachten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-10T10:21:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.