Itis en I-Real kopen failliet Eco Systems

Overname

Itis en I-Real hebben overeenstemming bereikt over de overname van Eco Systems te Oss. Op 22 mei 2012 werd het faillissement over Eco Systems uitgesproken. Eco Systems heeft uitgebreide ervaring met geautomatiseerde registratie- en informatiesystemen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieuzorg. Itis richt zich op zaken als gevaarlijke stoffen, kwaliteit, arbo en milieu. I-Real richt zich op afval-, slib- en waterbeheer. Waar nodig gaan Itis en I-Real samenwerken.

Itis en I-Realproberen de gevolgen voor de klanten van Eco Systems tot een minimum te beperken. In de komende week worden de klanten van Eco Systems nader geïnformeerd. Met de overname van Eco Systems wordt de marktpositie van Itis en I-Real versterkt en zal het dienstenpakket van beide bedrijven worden uitgebreid. De medewerkers van Eco Systems zijn benaderd voor een dienstverband bij één van de twee organisaties.

‘Itis begeeft zich al bijna twintig jaar op het gebied van softwareoplossingen voor arbo, veiligheid en milieu en de producten van Eco Systems sluiten hier op aan', aldus Wim Edel van Itis. ‘Naast de gevaarlijke stoffen-oplossingen zijn onze producten recentelijk uitgebreid op het gebied van de registratie van stralingsafval en het gebruik van biologische agentia. Het product RilOss en de klanten van Eco Systems vormen hier een goede aanvulling op.'

‘De software voor afval- en slibverwerking sluit aan op onze dienstverlening in de watersector', aldus Eric Heersink, directeur van I-Real. ‘Daarnaast heeft I-Real op het gebied van energiemetingen inmiddels een positie in de markt waarbij meetbedrijven bediend worden en vooral het op afstand uitlezen van meters tot het domein behoren. Met de aankoop van RilOss voor energiebeheer kan I-Real zijn klanten bedienen die actief zijn aan de zijde van energie-inkoop.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-10T16:06:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.