Managed hosting door True

Coen Bos wordt nieuwe baas EMC Nederland

 

Coen Bos

Coen Bos

EMC, leverancier van informatie-infrastructuuroplossingen, heeft Coen Bos benoemd tot country manager voor de Nederlandse markt. Bos start per 1 februari 2013. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van EMC in Nederland. Bos is de opvolger van Hans Middelburg.

Coen Bos heeft de afgelopen veertien jaar verschillende functies in sales en consulting bekleed bij Oracle. Sinds 2007 werkte Bos als senior sales director Applications, waarin hij op Benelux-niveau verantwoordelijk was voor de Applications-business. Daaraan voorafgaand heeft hij verschillende commerciële functies gehad bij een aantal it-bedrijven. Bos is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Universiteit van Groningen.

‘Na ruim veertien mooie jaren bij Oracle, biedt deze nieuwe functie, in een nieuwe omgeving, mij prachtige uitdagingen op zowel commercieel als persoonlijk vlak’, zegt Coen Bos over zijn nieuwe baan. ‘In mijn rol bij EMC zal ik me bezighouden met het realiseren van groei en het verbeteren van de klant- en medewerkerstevredenheid in Nederland.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4657008). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Hallo Coen,

Gefeliciteerd!

Corne

Coen van harte.

geweldig!!!! ben trots op je. Je bent een geweldig mens met zijn hart op de goede plaats.Onder jouw leiding weet ik dat het goed gaat je ken het mens management.Heel veel succes.

Hoi Coen,

Van harte gefeliciteerd. Maak er iets moois van !

Vacatures Datamanagement

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×