ECM-huis Formpipe opent Benelux-kantoor

De Deense ecm-leverancier Formpipe opent een vestiging in de Benelux. Het bedrijf houdt kantoor sinds maart 2014 in Den Bosch. Formpipe levert output-management software Lasernet. De nieuwe vestiging telt vijf medewerkers. Op termijn wordt dat mogelijk uitgebreid naar twintig medewerkers. Het bedrijf heeft naast kantoren in Denemarken ook vestigingen in Zweden.

Met het nieuwe kantoor moeten klanten en partners beter ondersteund worden. Bovendien hoopt het bedrijf de activiteiten in de Benelux uit te breiden. De leverancier verwacht dat de vraag naar output management de komende jaren sterk toeneemt. Een woordvoerder noemt Streamserve en Bottomline als belangrijkste concurrenten in de Benelux.  

Formpipe levert onder meer output-management-modules voor de erp-systemen Microsoft Dynamics AX 2009 en 2012 en Microsoft Dynamics NAV 2013. Die bieden voorgeconfigureerde templates en distributiemogelijkheden voor onder meer facturen, creditnota's en rekeningafschriften. De software werkt ook in samenwerking met erp-pakketten van leveranciers als SAP, Baan, JD Edwards, Jeeves, enzovoort.

Het softwarebedrijf heeft in Nederland onder meer KPN, DMG (verf, behang en sanitair-speciaalzaken), Mooij Verf, en Staadegaard Automotive als klant. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-06T11:16:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.