Rabobank-dochter DLL helpt Konica met lease

Dit artikel delen:
Europees hoofdkantoor Konica Minolta Langenhangen Dld

Europees hoofdkantoor Konica Minolta Langenhangen Duitsland.

Ecm-leverancier Konica Minolta heeft een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst gesloten met De Lage Landen (DLL). Die specialist op het gebied van financiële oplossingen en volledig dochter van de Rabobank Groep koppelt het aanbod van Konica-printoplossingen aan zijn financiële dienstverlening voor grootzakelijke wereldwijde klanten.

Konica Minolta en DLL werken al twintig jaar samen om grote wereldwijde klanten te voorzien van financiële oplossingen. Met de nieuwe overeenkomst breiden beide bedrijven de mogelijkheden uit voor het wereldwijd ‘leasen’ van printsystemen. Konica Minolta verwacht door de nieuwe overeenkomst het komende half jaar meer groei in dat marktsegment te behalen.

'Om verdere groei voor onze grote wereldwijde klanten mogelijk te maken, breiden we de contracten en uitvoering van onze OPS-diensten snel uit', licht Ruud van Soest, manager marketing business development bij Konica Minolta toe. Volgens Van Soest zijn voor die klanten concurrerende, financiële oplossingen voor printsystemen en daaraan gerelateerde diensten met een wereldwijd consistent leaseprogramma erg belangrijk.

Computable sprak sprak eind september 2014 met general manager direct sales bij Konica Minolta Business Solutions Nederland, Martijn Bik, over de transitie van het bedrijf en verschuivingen in de markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-20T11:58:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.