Managed hosting door True

TamTam lijft Duits Superreal in via Dept

 

Webwinkel

Het Amsterdamse internetbedrijf Tamtam breidt zijn internationale netwerk Dept opnieuw uit. Ditmaal met de overname van Superreal, een Duitse e-commerce agency voor mode en lifestyle.

Door aan te sluiten als partner krijgen de klanten van Superreal toegang tot een breder palet aan expertises op het gebied van online marketing, data en technologie. Met 105 nieuwe Duitse collega’s versterkt Dept naar eigen zeggen niet alleen zijn positie op de Duitse markt, maar ook de internationale e-commerce mogelijkheden. 

Volker Will, oprichter en managing director van Superreal stelt dat de toetreding verdere internationale groei mogelijk maakt. Het bedrijf behoudt het bestaande management. Superreal is opgericht in 1999 in Hamburg en heeft een brede kennis van onder andere Spryker en Shopware-technologieën. Het bedrijf heeft klanten als Niveau, Otto en Weber.  

TamTam startte in 2015 het internationale netwerk Dept en hangt daar zijn overnames onder, zoals Building Blocks, Expand Online, Supersteil, A Friend of Mine, Second Degree en Webfactory. Het bedrijf krijgt hierbij steun van investeerder Waterland die eind 2015 instapte. Met de aansluiting van Superreal breidt het netwerk uit naar 750 medewerkers met een gecombineerde omzet van meer dan tachtig miljoen euro en kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Duitsland, Ierland en Spanje.

superReal wordt onderdeel Dept

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6301405). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×