Managed hosting door True

Duitse Orbis neemt SAP-expert Quinso over

Hubert Wezenberg, managing partner bij Quinso

De in Den Bosch gevestigde expert op het gebied van SAP-oplossingen, Quinso, is een samenwerking aangegaan met Orbis. De in het Duitse Saarbrücken gevestigde software-expert krijgt als nieuwe aandeelhouder meteen een strategisch meerderheidsbelang in Quinso.

De samenwerking en de daarbij behorende uitbreiding van het huidig productportfolio, geeft Quinso naar eigen zeggen de kans zich te richten op grotere, internationaal actieve bedrijven en zo invulling te geven aan de wereldwijde groeiambitie van het bedrijf. ‘We willen Quinso internationaal neerzetten als sterke speler zodat we ook in het buitenland onze klanten optimaal kunnen bedienen. Bovendien zorgt een internationale setting voor nieuw talent’, licht Hubert Wezenberg, managing partner bij Quinso, toe, die door de aanwezige kennis en kunde bij beide partijen de samenwerking vooral ziet als een kans in krachtenbundeling.  

Iets waar ook Orbis zich als Microsoft- en SAP-huis bij aansluit en dan vooral met de focus op de maakindustrie en groothandel, veelal gezien de expertise van Quinso in SAP-oplossingen voor de maakindustrie en groothandel. ’De aanwezigheid op de Nederlandse markt is een sleutelcomponent in onze internationale expansiestrategie voor het verhogen van de ondernemingswaarde’, zegt Stefan Mailänder, cfo bij Orbis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-04T11:56:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.