Borland komt weer met Turbo-uitvoering ontwikkeltools

Borland Software's Developer Tools Group lanceert opnieuw producten met de merknaam Turbo. De producten zijn bedoeld voor studenten, hobbyistontwikkelaars, beroepsontwikkelaars en individuele programmeurs.

Het gaat om de producten Turbo Delphi for Win32, Turbo Delphi for .Net, Turbo C++ en Turbo C#. Elke versie wordt in twee verschillende edities aangeboden: Turbo Explorer, een gratis versie en Turbo Professional, waarvan de prijs niet hoger ligt dan vijfhonderd dollar.

“Met de Explorer Editie doelen we op beginners, studenten, hobbyisten, mensen die van huis uit geen programmeur zijn, maar wel af en toe moeten programmeren en mensen die extra talen moeten leren om hun vaardigheden bij te spijkeren”, aldus David Intersimone van Borland.

Borland is van plan om de Developer Tools Group september af te stoten. Vanaf die tijd zijn volgens het persbericht van Borland ook de ontwikkeltools te downloaden. Turbo werd vooral bekend door Turbo Pascal. Turbo Pascal werd in 1983 geïntroduceerd en was één van de eerste relatief makkelijke omgevingen om in te programmeren. Meer informatie is te vinden op www.turboexplorer.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Duurt nog 26 dagen voordat ze downloadable zijn

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-08-09T11:32:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.