UC4 met Red Hat in geavanceerde open source

Open source

UC4, een leverancier van automatiseringssoftware, gaat samenwerken met Linux-leverancier Red Hat. Doel van de samenwerking is de ontwikkeling van betere, kant-en-klare open virtualisatie- en cloud-oplossingen met geautomatiseerde voorspellende eigenschappen.

De belangrijkste voordelen van deze oplossingen zijn lagere kosten en minder handmatige handelingen bij het opzetten en beheren van een virtuele infrastructuur, aldus de twee partners. Daarnaast kunnen it-afdelingen ‘meer met minder' doen en krachtiger service level agreements (sla's) opstellen.

UC4 en Red Hat zijn beide lid van de Open Virtualization Alliance (OVA). Het lidmaatschap van OVA heeft de samenwerking tussen Red Hat en UC4 op het gebied van virtuele en cloud-infrastructuren bespoedigd. UC4 biedt samen met Red Hat een geautomatiseerde, open source-virtualisatieoplossing aan bedrijven. De gecombineerde oplossing biedt volgens Red Hat en UC4 klanten de flexibiliteit om hun virtuele capaciteitseisen en private en publieke cloud-infrastructuren te beheren met geïntegreerde en geautomatiseerde voorzieningen. Daarnaast heeft UC4 de kennis in huis om virtuele infrastructuren te creëren, die applicaties en bedrijfsprocessen ondersteunen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-07T09:25:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.