Duitse PMCS.helpLine neemt Leidse MCH+ over

Zorg-op-afstand

De Leidse softwareontwikkelaar MCH+ wordt onderdeel van de Duitse PCMS.helpLine Software Group. Hierdoor kan de Nederlandse ontwikkelaar van softwaresystemen op gebied van planning en tijdregistratie voor ambulant personeel in de zorgsector ook het beheer van complete serviceprocessen gaan leveren. Het is niet bekend hoeveel geld er met de overname gemoeid is.

MCH+ heeft een sterke positie in de gezondheidszorg, en dan vooral in de thuiszorg, (huishoudelijke) verzorging, medische laboratoria en de jeugdgezondheidszorg. Tot de klantenkring van MCH+ behoren zorgverleners als thuiszorgorganisatie Vérian, het medisch lab van de Isala-klinieken en GGD West-Brabant. Het belangrijkste product dat MCH+ levert is Careware+. MCH+ verzorgt de planning en tijdregistratie voor 15.000 medewerkers in de ambulante dienstverlening, waarvan tienduizend ook de gekoppelde smartphone-apps gebruiken.

PCMS.helpLine Software Group heeft vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De helpLine-software is al zestien jaar op de markt en wordt momenteel gebruikt door meer dan vijfhonderd bedrijven in verschillende sectoren om hun in- en externe dienstverlening te ondersteunen en te automatiseren. De technologiemix van planautomaten, mobiele apps en cloud computing die MCH+ levert wordt toegevoegd aan de servicepropositie PCMS.helpLine.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-06T09:42:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.