RUG kiest Sysqa voor performancetests

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heeft ict-dienstverlener Sysqa de opdracht gegeven om de performancetests uit te voeren die nodig zijn om het projectprogramma 'Webvernieuwing' tot een succes te maken. Het eindproduct van dit projectprogramma is een gepersonaliseerde portal (dashboard) voor medewerkers en studenten.

Op dit dashboard treffen zij alle diensten en programma's van de RUG bij elkaar. Omdat zij er dagelijks gebruik van zullen maken, is het van groot belang dat het dashboard, ook in tijden van zware belasting, goed functioneert.

Om dit project succesvol af te ronden heeft de RUG gezocht naar een partner die een gedegen inzicht kan geven in de prestaties (onder andere responstijd) bij maximale belasting van het dashboard. Het gaat dan bijvoorbeeld om het aantal log-ins op en bewerkingen van het gepersonaliseerde dashboard.

Sysqa is een dienstverlener op het gebied van kwaliteitszorg in ict, waaronder testen, requirements, quality assurance en procesverbetering.Het bedrijf heeft accreditaties op het gebied van testen in de wacht gesleept van de TMMi Foundation.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-07T09:20:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.