Managed hosting door True

FileMaker Technical Network telt 50.000 leden

Succes

Het FileMaker Technical Network, een gemeenschap voor iedereen die met FileMaker-producten eigen oplossingen maakt voor de iPad, iPhone, desktops en het web, is de grens van vijftigduizend leden gepasseerd. Het FileMaker Technical Network biedt informatie voor zowel ontwikkelaars als gebruikers van FileMaker-rpoducten.

Het FileMaker Technical Network biedt toegang tot honderden downloadbare scripts, berekeningen en functies, ‘Hoe kan ik’-artikelen; technische rapporten en whitepapers, webinars voor leden, ontwikkelbronnen voor FileMaker Go voor de iPhone en iPad en toegang tot een online forum voor ontwikkelaars waar zij hun tips, ideeën en expertise kunnen uitwisselen.

Leden kunnen in het Engels, Frans, Italiaans, Japans en Duits content zoeken op basis van specifieke onderwerpen. Zij kunnen er ook terecht voor handig advies en praktische tips over alles, van het bouwen van contentbeheersystemen tot het creëren van visueel design voor betere functionaliteit en bruikbaarheid.

In het FileMaker Technical Network gaat veel aandacht uit naar het creëren van iPad- en iPhone-oplossingen. FileMaker-oplossingen voor iOS-apparaten worden gebruikt vanuit de FileMaker Go-app voor iPad en iPhone, die al meer dan een half miljoen keer is gedownload.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-13T09:19:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.