Infor koppelt LN aan Linux en Enterprise DB

Dit artikel delen:

Erp-softwareleverancier Infor kondigt een samenwerking aan met open source leveranciers Red Hat, JB Boss en Enterprise DB. De samenwerking is gericht op het aanbod van een open source erp-stack op basis van het erp-pakket Infor LN, besturingssysteem Enterprise Linux van Red Hat, JBoss Enterprise Middelware en databases van EnterpriseDB’s Postgres Plus. De erp-leverancier zegt zo te voldoen aan de vraag naar een open source erp-stack zonder licentie- en distributiebeperkingen.

'Dankzij de samenwerking met Red Hat, kunnen we onze klanten de keuze bieden om te standaardiseren op best-of-breed open oplossingen zonder daarbij in te boeten op prestaties en functionaliteiten', aldus Infor-ceo Charles Phillips.

Ed Boyajian, ceo van EnterpriseDB : 'Met de introductie van LN op een open source stack die niet alleen het besturingssysteem en middleware, maar ook de database omvat, plaatst Infor zich in een unieke positie om klanten meer waarde en flexibiliteit te bieden.' Volgens Boyajian heeft EnterpriseDB de open source database PostgreSQL verbeterd op het gebied van prestaties, compatibiliteit, veiligheid en beheersbaarheid.

Infor werkt sinds 2012 samen met Red Hat zodat klanten applicaties kunnen draaien op een flexibel opensourceplatform. 'Door de Postgres database van EnterpriseDB toe te voegen aan het opensourceplatform kunnen Infor-klanten de kosten van deployment verlagen terwijl de schaalbaarheid, prestaties en betrouwbaarheid worden behouden en nieuwe niveaus van flexibiliteit worden behaald', aldus de erp-leverancier.

Infor LN is oorspronkelijk ontwikkeld door Baan, dat via Invensys en SSA uiteindelijk onderdeel is geworden van Infor. Het erp-pakket is gericht op middelgrote en grote bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-22T15:39:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.