Sitecore werft .NET-talent via nieuw platform

Cms-leverancier en maker van crm-software Sitecore heeft een nieuw platform ontwikkelt voor de carrière-ontwikkeling van .NET-ontwikkelaars. Via een webplatform voor talentbegeleiding kunnen ze zich vrijblijvend oriënteren op een baan als .NET-ontwikkelaar of developer bij Sitecore of één van de partners van dat bedrijf . Bovendien kunnen ze via de website informatie uitwisselen met collega's.

Volgens Sitecore en werving-specialist Dutchwebshark, die het webplatform samen ontwikkelden, is de rolverdeling tussen kandidaten en werkgevers de laatste jaren sterk veranderd. Het nieuwe platform past volgens hen bij die nieuwe verhoudingen.

Vijf partners van Sitecore presenteren zich online. Ze delen bijvoorbeeld informatie over de bedrijfscultuur en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor evenementen als kennissessies en talentdagen. Het platform brengt de .NET developer ook in contact met andere ict-professionals.

'Bij ons staan het arbeidsgeluk en de kandidaat centraal. We geloven in de kracht van talenten en bieden hen de kans om hun dromen en ambities waar te maken bij prestigieuze organisaties', legt Sharissa Nanhekhan van Dutchwebshark uit. Haar bedrijf heeft de ambitie om organisaties en kandidaten op een laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennis te laten maken.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Beste Pim,

Kun je eens aangeven wat precies het verschil is tussen een dotNet ontwikkelaar en 'Talent' ?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-02T16:18:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.