IoT Tech Day strikt Google-developer Ray Tsang

Dit artikel delen:

Ray Tsang, developer advocaat bij Google, spreekt samen van Arjen Wassink, software-architect bij Quintor, over Kubernetes tijdens IoT Tech Day. Zij zijn twee van de vele nationale en internationale sprekers die tijdens het internet of things-evenement op 14 april in Jaarbeurs Utrecht workshops en sessies zullen verzorgen.

Aan de wieg van de internet of things (IoT)-revolutie staan volgens de organisatoren van IoT Tech Day de developers en technici met een honger naar technologische vernieuwing. Voor deze groep wordt het evenement op 14 april in Jaarbeurs Utrecht dan ook georganiseerd.

Tijdens de dag worden verschillende sessies georganiseerd. Zo zijn er 52 workshops, een hackathon met de LoRaWAN-technologie van The Things Network, een IoT Pub Quiz, state-of-the-art technology en nationale en internationale sprekers. Onder andere zijn Ray Tsang, developer advocaat bij Google, en Arjen Wassink, software-architect bij Quintor, gestrikt om te spreken. In hun presentatie ‘Micro-datacenter with Raspberry Pi & Kubernetes’ zullen zij uitleg geven over Kubernetes, een krachtige, open source container tool, die door Google is gemaakt.

Daarnaast spreken ook de Java-kampioenen Vinicius Senger en zijn vrouw Yara Senger over hun IoT Surfboard. In die sessie gaan deelnemers zelf aan de slag met allerlei sensoren, Arduino's en ESP8266. Verder maken bezoekers kennis met augmented reality in de sessie van de Duitsers Martin Förtsch en Thomas Endres van TNG Technology Consulting. Het complete programma is te vinden op de website van IoT Tech Day.

Toegangsticketsw

Een ticket, waar de lunch, koffie en afsluitende netwerkborrel bij in zitten, kost 149 euro en kan op de website van IoT Tech Day 2016 worden aangeschaft. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-29T09:59:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.