Managed hosting door True

Sentia doet overname op eigen bodem

 

samenwerking

Sentia, een Nederlandse vestiging van de Belgische hostinggroep Intelligent, neemt het Amsterdamse Vellance over. Sentia’s wil zo zijn leidende positie versterken in managed services voor complexe en bedrijfskritische cloudapplicaties.

Vellance, opgericht in 1997, is gespecialiseerd in het ondersteunen van high performance it-applicaties en beschikt over een wereldwijd uitgerolde infrastructuur. ‘De overname past binnen de strategie van Sentia om innovatieve en succesvolle organisaties over te nemen om de machtspositie te versterken’, zo klinkt het in een persbericht.

‘Binnen Sentia geloven we sterk in innovatie en Vellance heeft een sterke expertise in het ontwerpen en geautomatiseerd bouwen van it-platformen voor digital agencies met een focus op continuïteit en kwaliteit’, zegt Ian Zein, ceo van Sentia. ‘Daarnaast is de organisatie gespecialiseerd in het beheren van bedrijfskritische applicaties en daarmee past de organisatie naadloos bij Sentia. Ook de strategie om zowel op private als publieke cloud-infrastructuur te werken, maakt de integratie logisch.’

Het team van Vellance zal gaan opereren als team binnen Sentia. De twintig specialisten blijven werkzaam vanuit hun onlangs vernieuwde kantoor in Amsterdam. Daarmee heeft Sentia nu kantoren verspreid over drie landen: Gent, Amsterdam, Nieuwegein, Delft en Kopenhagen. Sentia heeft nu zowat driehonderd medewerkers. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6053656). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×