InnoValor wordt EIT Digital-partner

Advies- en softwarebedrijf InnoValor uit Enschede treedt toe tot het EIT Digital-ecosysteem. Daarin participeren 130 andere Europese bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstituten voor gezamenlijke kennis- en productontwikkeling. Dit partnerschap moet de time to market van InnoValor-producten versnellen en bovendien een groei realiseren.

EIT Digital is een Europese educatieve en ondernemingsgerichte organisatie die naar eigen zeggen de digitale transformatie van Europa stimuleert. Doel hiervan is de economische groei en de kwaliteit van leven in Europa te verbeteren. Partners van EIT Digital-ecosysteem krijgen toegang tot internationale consortia die nieuwe diensten, producten of startups ontwikkelen op basis van Europees onderzoek.

InnoValor, opgericht in 1991 als het Telematica Instituut, was al via subcontracten actief als partner van EIT Digital. Nu tekent het voor een volwaardig partnerschap.

Wil Janssen, managing partner InnoValor: ‘Het EIT Digitals pan-Europese ecosysteem biedt ons toegang tot partijen voor gezamenlijke kennis- en productontwikkeling. Daarbij zorgt EIT Digital voor een financieel voordeel. Het verdubbelt namelijk onze investeringen, wat zorgt voor een kortere time to market. We kunnen hiermee inzetten op innovatie-activiteiten en hopen de komende twee jaar te verdubbelen in omvang.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-23T09:46:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.