Congres A'dam werpt zich op blockchain en cryptogeld

Chainges peilde behoeften gemeenschap voor programma-opzet

Blockchain

Op 4 en 5 mei aanstaande vindt in de Kromhouthal in Amsterdam het evenement Chainges over blockchain en cryptocurrency plaats. Zo'n zestig verschillende sprekers en naar verwachting ruim 2500 bezoekers uit uiteenlopende landen zijn aanwezig. Volgens de organisatie is Chainges opgezet in nauw overleg met de gemeenschap die zich met blockchain en cryptomunten bezig houdt.

Volgens Matthias Sektas, festivaldirecteur van Chainges, is via een enquête onder ruim duizend deelnemers in kaart gebracht wat er speelt binnen de gemeenschap en wat mensen zouden willen  leren en bediscussiëren op een kennisevenement. Zo blijkt 70 procent van de geënquêteerden zowel praktijkvoorbeelden als theorielessen te willen volgen en wil bijna de helft weten hoe cryptomunten te gebruiken zijn in dagelijkse aankopen.

Tijdens Chainges zijn er een-op-een sessies, debatten, panels, workshops en demonstraties. Ook zijn er presentaties van vertegenwoordigers van onder meer NEM, Accenture, IBM, Aeternity, Blockchain.io, Capgemini, Veritaseum, Chainstarter, Pillar Project, BitBay en Mountain Moving Mindset.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-25T17:29:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.