NIBC neemt minderheidsbelang in Trymax

NIBC Bank in Den Haag gaat een samenwerking aan met Trymax Semiconductor Equipment. Met het partnerschap wil de bank haar positie in de hightechindustrie versterken. Tegelijk helpen de afspraken Trymax in zijn groeiambities.

Trymax, met standplaats Nijmegen, is een speler op de markt van plasma-apparatuur en oplossingen voor halfgeleiderfabrikanten. Via de samenwerking met NIBC hoopt het nieuwe technologische ontwikkelingen te versnellen en zijn productiecapaciteit op te voeren.

Medeoprichter en topman van het bedrijf, Leo Meijer, licht toe dat Trymax in tien jaar tijd is uitgegroeid tot een solide middelgrote onderneming met wereldwijde kantoren en meerdere grote klanten over de hele wereld. ‘Om naar het volgende niveau te gaan en onze groeiambitie te realiseren, bundelen we onze krachten met NIBC Bank.’

Frans van der Harst, managing director NIBC Mezzanine & Equity Partners vult aan dat zijn onderneming voortdurend zoekt naar kansen om in relaties met klanten in het middensegment van de markt te investeren en zo waarde toe te voegen en hen beter van dienst te zijn op hun beslissende momenten. ‘Met mezzanine- en minderheidsparticipatie ondersteunen wij succesvolle bedrijven bij het realiseren van hun groeiambities. Wij geloven in de strategie en het managementteam van Trymax en kijken ernaar uit om dit ondernemende bedrijf te ondersteunen om het volgende niveau te bereiken.'

Volgens Van der Harst onderstreept de investering in Trymax de betrokkenheid van NIBC bij de technologiesector en meer precies de hightechindustrie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-21T17:50:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.