Registratie Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo open

Start

De registratie voor de ict-vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2017 is geopend. De beurzen vinden plaats op 1 en 2 november 2017 in Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers kunnen zich gratis registreren voor het evenement. Thema is: ‘Digital Driven Transformation’.

Gezamenlijk vormen Infosecurity.nl en de nieuwe Data & Cloud Expo het evenement voor it-managers en -professionals en bieden zij een beursvloer met circa honderdvijftig exposanten die een overzicht bieden van de laatste ict-toepassingen en -diensten. Daarnaast zijn er verschillende inhoudelijke sessies te volgen, gelinkt aan de thema’s: cloud computing, cyber security, datacenter & infrastructure optimisation, data science & management, digital workspace, it-service management & control en privacy, governance & risk management.

Computable organiseert op het evenement diverse sessies en lezingen, het Computable Future Lab en het Computable Café, met elke dag 'Happy Hour Powered by Protinus IT'.

Lees ook het achtergrondartikel: 'Digital Driven Transformation' leidend op Infosecurity

Registratie

Registreren kan via de websites van Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Hier is ook meer informatie te vinden over de exposanten en de beursprogramma’s.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-05T10:23:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.