Managed hosting door True

XTG verkozen tot Europa's beste VMware-opleider

Het Goudse bedrijf XTG is uitgeroepen tot het beste VMware-trainingscentrum van Europa. Voor directeur Willemien Visser is de prijs een beloning voor vier jaar hard werken.

Van heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika was XTG uit Gouda het afgelopen jaar het beste opleidingscentrum voor VMware-trainingen. Daarvoor ontving directeur Willemien Visser een award tijdens de partnerdag van VMworld Europe 2008 in Cannes.

Waarom hebben jullie de prijs gewonnen?
Visser: "Nederlandse bedrijven adopteren relatief snel nieuwe technologie. Zo worden hier, na de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, de meeste VMware-trainingen ter wereld gegeven. En wij zijn daar voor een groot deel verantwoordelijk voor. We nemen zo'n 60 procent van alle VMware-trainingen in Nederland voor onze rekening."

Wat voor bedrijf is XTG?
"We zijn onze opleidingen in 2004 begonnen en hebben tegenwoordig vestigingen in Gouda, Eindhoven, Veenendaal, Amsterdam en Assen. Er werken zestien mensen, waarvan zes trainer zijn. We zoeken er trouwens nog twee. De meest gebruikelijke training duurt vier dagen, waar dan maximaal twaalf deelnemers aan deel nemen."

Waarin onderscheiden jullie je?
"We zijn een kleine gespecialiseerde partij. Grootste voordeel van XTG is dat we onafhankelijk zijn van welke distributeur dan ook. We onderscheiden ons daarmee van de andere twee door VMware gecertificeerde Nederlandse trainingscentra, CDG en HP. Behalve VMware bieden wij ook trainingen voor Citrix XenServer. Daarvoor ontvingen we in november 2007 een onderscheiding van Citrix."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

XTG heeft wel 1271 klanten blijkt uit een zeer recente mailing.
Het lijkt me niet dat dit 60% van de VMware markt is.

Waar komt die mailing dan vandaan?
XTG heeft namelijk meer klanten.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.