Managed hosting door True

Circle Software opent kantoor in België

 

Belgische vlag

Circle Software, met vestigingen in Sittard en Eindhoven, heeft een vestiging in België geopend. Het softwarebedrijf opereert vanuit Aarschot, centraal gelegen in Vlaanderen. Het bedrijf, dat document management software en zaaksystemen levert, verwacht vanuit een eigen Belgisch kantoor de lokale overheids- en onderwijsmarkt beter te kunnen bedienen.

Het softwarehuis rekent in België inmiddels verschillende gemeenten en onderwijsinstellingen tot zijn klantenkring. Johan Ramaekers, waar Circle Software al enkele jaren mee samenwerkt, wordt de commercieel verantwoordelijke van Circle Software BVBA. Hij zal de buitenlandse rechtspersoon mede vorm gaan geven. Raoul Coenegracht  is de directeur van het Belgische bedrijf.

Volgens Ramaekers is de Vlaamse overheidsmarkt volop in beweging. 'Er is nood aan efficiënte oplossingen om de communicatie binnen de interne organisatie en die met de burger te stroomlijnen. Dit gebeurt meer en meer elektronisch via het internet.' Hij verwacht dat Circle Software met zijn softwareplatform hierop kan inspelen. Een lokaal kantoor om voeling met de markt te houden is dan een must. Het bedrijf stelt dat de producten aansluiten op de wet- en regelgeving in België.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4660771). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Circle Software
Vacatures Datamanagement

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×