Managed hosting door True

Intradata neemt softwareproducten Ntree Office over

Intradata uit Schiphol-Rijk, onderdeel van de Solipsis-groep, neemt de software van Ntree Office over. Het betreft een portfolio met documentcreatie en digitaal ondertekenen van interne documenten en de interne routing van documentstromen in Microsoft Word. Met de overname versterkt Intradata zijn aanbod van documentmanagementsoftware. De ondersteuning en het onderhoud van de Ntree-software blijft nog wel in handen van Ntree Solutions.

Peter Hooftman, de grondlegger van de Ntree Office-oplossingen en al dertig jaar consultant voor Ntree, blijft ook onder de vlag van Intradata actief. Hij zal zijn kennis en ervaring inzetten om de consultants en programmeurs van Intradata op te leiden en te ondersteunen.

Automatiseerder Ntree uit Mijdrecht is in 1998 opgericht. Twee jaar geleden vond een splitsing plaats tussen de maatwerktak - Ntree Solutions - en de documentoplossingentak - Ntree Office. Deze laatste vennootschap - feitelijk een eenmanszaak - is nu gekocht door Intradata. Bij Ntree Solutions zitten echter nog de programmeurs/beheerders die de ondersteuning en het onderhoud van de software voor klanten regelen. Volgens Ntree Solutions worden deze activiteiten voor Intradata voortgezet.

Integreren

Intradata gaat als nieuwe eigenaar de Word-producten n-Office en n-Digisign, integreren in de eigen software-oplossing IntraOffice. Deze oplossing bevat een module voor het digitaal ondertekenen van documenten op basis van zogenaamde PKI-overheidscertificaten. Hiermee wordt de rechtsgeldigheid van digitaal ondertekende documenten op Europees niveau geregeld.

Door de combinatie met n-Digisign, de toepassing van Ntree waarmee documenten intern eenvoudig en geautoriseerd digitaal van de juiste parafen en handtekeningen kunnen worden voorzien, wordt de volledige digitale afhandeling van stukken mogelijk. De ontvangende partij kan in het vervolg een contract, vergunning of overeenkomst met IntraOffice en n-Digisign 100 procent papiervrij van een officieel erkende digitale handtekening voorzien. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5956321). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Sponsored content 

Bepaal de Cloud strategie en roadmap

Hoe stap ik over naar de Cloud? De meeste organisaties worstelen nogal met dit vraagstuk, en terecht. Er valt immers heel wat af te wegen. Daarom heeft ETTU een aantal whitepapers geschreven om jou te helpen bij jouw Cloud vraagstukken:

- Bepaal de Cloud strategie en roadmap
- Stappenplan voor een succesvolle SharePoint implementatie
- De voordelen en mogelijkheden van Office 365


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×