Managed hosting door True

ProRail kiest voor Total Resource Solution

 

ProRail gaat zijn inhuur-, recruitment- en mobiliteitsprocessen ondersteunen met de Total Resource Solution, een volledig met SAP geïntegreerde oplossing op basis van het Force.com-cloudplatform. SAP-dienstverlener The Next View verzorgt de implementatie. Het systeem integreert volledig met het huidige ict-landschap van ProRail.

De Total Resource Solution biedt één proces voor inhuur, recruitment en mobiliteit; van aanvraag tot en met facturatie. De oplossing is bedoeld voor zowel uitvoerende als strategische hr-werkzaamheden en bespaart op de kosten van externe inhuur.

De Total Resource Solution is geschikt voor organisaties die direct overzicht willen hebben van alle interne en extern beschikbare kandidaten voor zowel vaste als tijdelijke posities. Inkoop, recruitment, hr, mobiliteit en de managers werken in de oplossing met elkaar samen en hebben zicht op het totale proces van in-, door- en uitstroom van personeel. Uitzend-, detacheringskrachten, zzp’ers, sollicitanten en eigen medewerkers kunnen worden gematcht met nieuwe en openstaande aanvragen en vacatures.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4639007). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures ERP

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×