Software AG lijft voor 397 miljoen webMethods in

Dit artikel delen:

Software AG heeft de overname van webMethods succesvol afgerond. De fusie is met een overnamebedrag van 397 miljoen euro één van de grootste softwaredeals in de geschiedenis van de Europese it-markt.

Het management van Software AG voorspelt dat de overname in 2007 goed is voor een omzetstijging van 30 tot 35 procent ten opzichte van 2006 en een stijging van de winst per aandeel van 0,50 tot 0,65 euro. "Door het samengaan van webMethods en Software AG bieden wij direct voordelen aan onze vierduizend klanten die zijn gevestigd in meer dan zeventig landen", zegt Karl-Heinz Streibich, ceo van Software AG. "De voordelen bestaan uit een aanmerkelijk versterkt productportfolio, een forse uitbreiding van de internationale dienstverlening en ondersteuning, evenals een betere financiële stabiliteit. De roadmap voor het gecombineerde productportfolio is inmiddels opgesteld, zodat wij ons volledig kunnen richten op nieuwe investeringen in technologie en innovatie. Doordat wij ons richten op infrastructuursoftware en een sterk commitment naar onze klanten kennen, onderscheidt Software AG zich duidelijk in de markt."

"Door de kracht van beide ondernemingen vullen wij elkaar goed aan. Onze combinatie van omvang, stabiliteit en technologie betekent dat klanten oplossingen kunnen kiezen die tegemoet komen aan hun eisen, zonder dat zij hierbij compromissen hoeven te sluiten", zegt David Mitchell, voorzitter en ceo van webMethods

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-06-04T09:51:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.