Managed hosting door True

Ex-Profuse-medewerkers starten Elevation Concepts

Dit artikel delen:

Onder de naam Elevation Concepts is een softwarehuis van start gegaan dat bestaande erp-systemen (enterprise resource planning) koppelt aan het web. Opgericht door ex-medewerkers van het op Baan gerichte Profuse, richt het bedrijf zich nu op meerdere erp-platforms.

Enkele voormalige medewerkers van Profuse zijn een nieuwe onderneming begonnen die een oplossing ontwikkelt om gebruikers via internet toegang tot een erp-systeem te verlenen. Het gaat om het in Deventer gevestigde Elevation Concepts, dat geleidt wordt door Theo Hoogendoorn.

Profuse was jarenlang de belangrijkste implementatiepartner in de markt voor erp-systemen die zijn gebaseerd op de Baan-technologie. Profuse - inmiddels opgegaan in Infor, tegenwoordig eigenaar van Baan - ontwikkelde echter ook eigen technologie. Vooral de module die Profuse ontwikkelde om gebruikers via internet toegang tot het erp-systeem te verlenen bleek daarbij interesse van Baan-klanten op te roepen.

Elevation Concepts wil nu dezelfde basistechnologie die destijds door Profuse is gebruikt, toepassen voor het ontsluiten van andere erp-systemen

Lees ook het uitgebreide verhaal Het ERP-systeem in via het web

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit concept spreekt me aan. Het biedt mogelijkheden om op een cost effieciente manier informatie uit bestaande (ERP) systemen op het web te tonen en te bewerken.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-12-31T11:26:00.000Z Robbert Hoeffnagel
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.