Ortec vindt partner voor Polen en Oekraïne

Dit artikel delen:

Het Poolse it- en consultancybedrijf Infovide-Matrix gaat de logistieke software van Ortec verkopen in Polen en Oekraïne.

Infovide-Matrix uit Polen vertegenwoordigt leverancier van logistieke software Ortec op de Poolse en de Oekraïense markt. "Vooral in rit- en routeplanning en beladingsoptimalisatie is er interesse", vertelt sales manager Michael Oskam van Ortec. "Kort geleden heeft Infovide-Matrix een eerste deal gesloten voor het leveren van Ortec's beladingsoptimalisatiesysteem LoadDesigner aan een meubelfabrikant."

"Binnen deze regio valt nog veel winst te behalen in de automatisering en optimalisatie van de planning en bedrijfsprocessen", zegt Oskam. "De vraag naar software hiervoor is de laatste jaren duidelijk gestegen. Infovide-Matrix is een relatief jong bedrijf, maar qua grootte en verwachte omzet is het bedrijf vergelijkbaar met Ortec."

Infovide-Matrix ontstond in 2006 uit een fusie tussen twee grote Poolse it-bedrijven, Infovide en Matrix. Sinds 2007 is het bedrijf genoteerd aan de Poolse beurs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-01-09T12:31:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.