Managed hosting door True

SSP levert software aan Indiase verzekeraar

Dit artikel delen:

De Utrechtse softwarebouwer Software Solutions Partners (SSP) levert samen met HP en Microsoft de belangrijkste it-systemen voor alle vestigingen van United India Insurance Company (UIIC). UIIC is één van de vier grootste verzekeraars in India.

Softwarebedrijf SSP in Utrecht heeft in samenwerking met HP en Microsoft de opdracht binnengesleept voor het leveren van de belangrijkste it-systemen voor alle vestigingen van de grote Indiase verzekeraar UIIC. SSP is gespecialiseerd in software voor de schadeverzekeringsmarkt.

Het van origine Britse SSP Holdings verzorgt de installatie, het configureren en het aanpassen van de Sirius for Insurance (S4I)-applicatie. Uiteindelijk zal SSP's S4I ongeveer 18.300 werknemers omvatten die daarmee de dienstverlening aan meer dan 10 miljoen klanten ondersteunen. Basis van dit systeem is de SQL Server-technologie van Microsoft.

Omzetstijging

In het eerste half jaar van het lopende boekjaar, dat loopt van april tot maart, steeg de omzet van SSP met 47 procent en ook de winst voor belastingen gaf een duidelijke stijging te zien. "Na de overname van Sirius is SSP nog sterker in zowel het UK als de internationale markten", stelt David Rasche, executive chairman van SSP Holdings. "Wij zijn nu duidelijk de belangrijkste leverancier in de Britse markt en één van grootste wereldwijde specialisten op het gebied van software voor de verzekeringsmarkt."
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.